WOMEN-UP PROJE PERSONELİ EĞİTİMİ

Women-Up Proje Personeli 19-22 Eylül Tarihleri Arasında Düzce’de Personel Eğitimi Amacıyla, Bir Araya Geldi.

 

İstanbul, Ankara, Aydın, Denizli, Kahramanmaraş, Samsun ve Şanlıurfa yerel ofis personeli ve Merkez ofis proje personeli ile Operasyon Koordinasyon Birimi üyelerinin katıldığı eğitim programı 3 gün sürdü.

 

Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Bahattin TOPUKSAK’ın açılış konuşması ve başarı temennisiyle başlayan eğitim programının ilk gününde Uzman Psikolojik Danışman ve Eğitim Uzmanı Utku NEFESOĞLU’nun “Etkili İletişim ve Ekip Çalışması” başlıklı sunumu ile proje personeli ekip içi iletişim ve faydalanıcı ile iletişim konularında bilgilendirildi. Günün ikinci yarısında, personelimiz eğitimin devamı niteliğinde takım oyunları ve oryantiring sporu ile zamana karşı birbirleriyle yarıştılar.

 

Programın ikinci günü sabah oturumu Proje Yönetim Ekibinden Erkan IŞIK’ın “İtiraz Süreçleri” ve Emre MUTLU’nun “İzleme Ziyaretleri” hakkında yaptığı sunumlar, soru-cevap bölümüyle sonlandırıldı. Öğleden sonra oturumunda Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri öğretim üyesi Dr. Işıl KURNAZ BALTACI’nın “Nicel Araştırma Teknikleri” konulu sunumu gerçekleştirildi. Sunumun ilk yarısında, projeden yararlanan kadın işverenlere uygulanmak üzere Akademik Danışma Kurulu tarafından hazırlanan anket ve anketin içeriği proje personeline anlatıldı.

Sunumun ikinci yarısında ise “Anket Uygulama” çalışması yapılarak proje personeline tecrübe kazandırılması sağlandı. Sosyal Güvenlik Uzmanı Yaprak ÇAMLICA’nın “Sigorta Primi Teşvik Destek ve İndirimleri” konulu sunumuyla personelimiz mevzuat ve teşvikler konusunda detaylı bilgiye sahip oldu.

 

22 Eylül Perşembe günü Women-Up Takım Lideri Dilşad TAŞKIN KUVELOĞLU’nun uygulama süreci, proje hakkında bilgilendirmeler, olası riskler ve önleyici faaliyetler konusunda yaptığı sunum ve Women-Up Takım Lideri Yardımcısı Ömer AKAN’ın teknik bilgilendirme çalışması ve uygulamalı eğitimi ile program sonlandı.

 

Ayrıca İşverenler Daire Başkanlığı ve Primler Daire Başkanlığı uzmanları tarafından sosyal güvenlik mevzuatına ilişkin konularda, Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Daire Başkanlığı uzmanları da örnek projeler konusunda 3 gün boyunca proje personeli tarafından gelen soruları yanıtladılar.

11
11
11

Bu web sitesi Avrupa Birliği ve Türkiye Cumhuriyeti’nin mali desteği ile oluşturulmuştur ve sürdürülmektedir.
İçerik tamamıyla T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu’nun sorumluluğu altındadır ve
Avrupa Birliği veya Türkiye Cumhuriyeti’nin görüşlerini yansıtmak zorunda değildir.

Copyright © 2022. Tüm Hakları Saklıdır.